No image thumb

All Stars - Crea-Tech PH9 126 kapsula

Brend: ALL STARS
Šifra:
5400,00 RSD
- +

Novi CREA-TECH PX 9 kombinuje po prvi put za poboljšanje efekta performansi kreatin i beta-alanin! Ova ’’sve u jednom’’ kreatinska formula sadrži brojne naučno testirane i veoma efikasne supstance koje uspešno mogu da koriste bodibilderi, sportisti snage i atlete drugih brzih sportova snage, za porast snage i poboljšanje u izgradnji mišića

Opširnije

*Ovaj proizvod je dostupan preko Internet prodavnice.

Opis

Novi CREA-TECH PX 9 kombinuje po prvi put za poboljšanje efekta performansi kreatin i beta-alanin! Ova ’’sve u jednom’’ kreatinska formula sadrži brojne naučno testirane i veoma efikasne supstance koje uspešno mogu da koriste bodibilderi, sportisti snage i atlete drugih brzih sportova snage, za porast snage i poboljšanje u izgradnji mišića. 

Dejstvo kreatina se naučno objašnjava na sledeći način: kreatin se skladišti u mišićnom tkivu. Tamo igra važnu ulogu u energetskom metabolizmu. Kreatin pre svega učestvuje u stvaranju i regeneraciji adenosin-tri-fosfata (ATP). ATP se označava i kao ’’gorivo mišićnih ćelija’’, koje se koristi i kao izvor energije pri intenzivnim i naglim naprezanjima. Unošenjem kreatina u obliku suplemenata, rezervoar kreatina u mišićnom tkivu se maksimalno ispunjava. To garantuje brzu i jednostavnu regeneraciju (sintezu) iskorišćenog ATP-a. Mišić sa ispunjenim rezervoarom kreatina ima bolje performanse i oporavlja se, takođe, brže posle intenzivnog treninga opterećenja. Kreatin takođe brine za poboljšanje intracelularnog održavanja tečnosti (u mišićnim ćelijama) i time stvara idealne pretpostavke za uspešnu sintezu proteina (između ostalog, za izgradnju mišića). Porast volumena mišićnih ćelija koji je s tim povezan, čini muskulaturu jedrom i čvrstom i garantuje enorman pump-efekat tokom treninga.Rast snage kao svojstvo kreatina, u vezi sa treningom maksimalne snage, potvrđen je širom sveta u brojnim naučnim studijama, kao i kroz iskustva sportista:

-do 11% porasta maksimalne snage za 5 dana!

- 4-7 kg povećanja mišićne mase za 8 nedelja!

- 15-22% porasta snage za 4 nedelje!

CREAPURE + CREATIN MAGNA POWER

CREA-TECH PX9 formula sadrži 2 efikasne i brzo dostupne kreatinske forme.U jednoj-najčistiji, mikronizovani kreatin monohidrat marke CREAPURE, koji je načešće korišćena vrsta kreatina  u svetu. U drugoj- nova vrsta kreatinske veze ’’magnezijum kreatin helat’’, poznat kao CREATINE MAGNA POWER.Ovaj specijalni kreatinski spoj poznat je po tome što takođe i oni koji su tzv. ’’netolerantni na kreatin’’ (Creatine-non-responder) mogu da izvuku dobrobit od konzumiranja jednog kreatinskog suplementa. ’’Netolerantnim na kreatin’’ označavamo oko 10-20 % korisnika koji od kreatin monohidrata imaju stomačne tegobe (proliv, nadimanje, opšta slabost) i ne mogu da konstatuju željeno poboljšanje efekta prepormansi.

                                         BETA-ALANIN

                              Više ponavljanja, veća težina!

Beta-alanin je prethodnik carnosina. Naučne studije su dokazale da se oralnom upotrebom beta-alanina može povećati njegova koncentracija u krvi. Beta-alanin putem krvotoka dospeva u mišićne ćelije i odgovoran je za stvaranje Di-peptida ’’carnosina’’. Stvaranje carnosina u mišićnim ćelijama regulisano je enzimom ’’karnosinsinteze’’koji beta-alanin i aminokiselinu histidin vezuje za carnosin.Carnosin buferuje (međuskladišti) vodonik-jon (H+), čija koncentracija raste u muskulaturi pri naprezanju i time  sprečava mišićne kontrakcije. Buferovanje H+ brine za to da ph vrednost u mišićnom tkivu ne opadne i mišiće ne prekiseli . Prevelika kiselost muskulature dovodi do poznatog ’’sagorevanja (žarenja)’’i umora mišića, do otkazivanja mišića na kraju jednog seta treninga. U prekiselom mišiću mišićno gorivo ATP deluje manje efikasno. Oslobađanje kalcijuma , koji ima važnu funkciju u kontrakciji mišića, u velikoj meri je ometeno.Visok nivo carnosina u mišićnom tkivu može efikasno da odloži prekiseljenje muskulature i, prema tome, duže vreme održava efikasnost mišića. Za bodibildere i sportiste snage to znači: više ponavljanja uz moćnu težinu!

Naučnici Univerziteta u Oklahomi takođe su pronašli da beta-alanin može da poboljša dejstvo kreatina. Testirane osobe koje su kreatin uzimale zajedno sa carnosinom, mogle su svoje vrednosti snage očigledno snažnije da poboljšaju, izgradile su više mišićne mase i u isto vreme smanjile telesnu masnoću, za razliku od onih koji su upotrebljavali samo kreatin.

                                        L-CARNITIN

Najpoznatija osobina L-carnitina jeste transport/prenos  masnih kiselina (prenos dugolančanih masnih kiselina u ćelijske mitohondrije. L-carnitin, međutim, može mnogo više. Stvaranje mlečne kiseline, faktora koji dovodi do zamora muskulature, može se smanjiti L-carnitinom. L-carnitin optimizuje efikasnost muskulature isto kao beta-alanin kao bafer mlečne kiseline.

                                          TAURIN

Taurin stabilizuje održavanje tečnosti u ćelijama  i time stvara povoljne pretpostavke za efikasnu proteinsku sintezu.

VITAMINSKI KOMPLEKS  + ALFA –LIPOIČNA KISELINA (ALA)

Intenzivan trening je stres za telo. Na njega (stres) telo reaguje stvaranjem slobodnih radikala koji dovode do oštećenja tkiva (između ostalog, mišića), i opterećuju imuni sistem. Alfa-lipoična kiselina i 9 dragocenih vitamina /antioksidanata mogu da smanje negativne efekte slobodnih radikala, podupiru imuni sistem i time optimizuju fazu regeneracije posle intenzivnog treninga  sa tegovima i treninga izdržljivosti.

HROM + EKSTRAKT CIMETA

Hrom i ekstrakt cimeta podupiru dejstvo anaboličnog prenosnog hormona insulina i optimiziraju prenos i skladištenje hranljivih materija i pratećih faktora (između ostalih, kreatina, beta-alanina) u mišićnim ćelijama.

OSMOVOL MULTI-MINERALNI KOMPLEKS

Multimineralni kompleks iz: fosfora, kalcijuma, kalijuma i magnezijuma obezbeđuje važne elektrolite koji optimizuju održavanje tečnosti u mišićnim ćelijama. Fosfat potpomaže energetski metabolizam i ubrzava stvaranje kreatin-fosfata za efikasnu ATP sintezu. Više ATP-a = više efekta pri kraćem (brzom), intenzivnom opterećenju mišića. BRZO DELUJUĆE KAPSULE KOJE SE BRZO OSLOBAĐAJU. ’’RAPID RELEASE CAPLETS’’ razvijene za CREA-TECH PX9 sadrže naročite ’’aktivatore oslobađanja’’(sredstva za rasprskavanje), koji brinu za najbrže moguće oslobađanje sastojaka i brzo stupanje u dejstvo. Zahvaljujući specijalnom farmaceutskom omotaču, CREA-TECH PX9 Rapid Release Caplets naročito se lako gutaju.

’’POWER PACK’’ PORCIJA U VREĆICI

Za zaštitu aktivnih supstanci, CREA-TECH PX9 kapsule se nalaze u specijalnoj hermetičkoj foliji, zavarenoj,  koja odbija vlagu. Svaki POWER PACK sadrži 6 Rapid release kapsula  (=1 dnevna porcija). Pakovanje 126 kapsula.

Sastav na količinu od 6 kapsula:

 • Kalorična vrednost 16,9 KCAL
 • Protein 0,5 g
 • Ukupni ugljeni-hidrati 0,1 g
 • Šećeri 0 g
 • Ukupna mast 1,6g
 • Zasićene masne kiseline 1,5 g
 • Dietetska vlakna <0,1 g
 • Soda 0,05 g
 • Vitamin B1 1,7 mg
 • Vitamin B2 2,1 mg
 • Vitamin B6 2,1 mg
 • Kalcium-d-pantotenat 9 mg
 • Nicotinamid 24 mg
 • Vitamin B12 3,8 mcg
 • Vitamin C 120 mg
 • Vitamin E 18 mg
 • Biotin 75 mcg
 • Fosfor 323,1 mg
 • Kalcium 279 mg
 • Potasium 234 mg
 • Magnesium 146,8 mg
 • Hrom 50 mcg
 • Creatin 5004 mg
 • Beta-alanin 3000 mg
 • Taurin 500 mg
 • l-carnitin 250 mg
 • Extrakt ovsene kaše 50 mg
 • Alfa lipolitična kiselina 50 mg

Video

Za ovaj proizvod ne postoji video.

Komentari

Ostavite Vaš komentar.