All Stars - Creatine Monohydrate 600 g

3.300,00 RSD
- +

Opširnije

*Ovaj proizvod je dostupan preko Internet prodavnice.

Poštovani, ukoliko imate problema oko poručivanja na našem sajtu, molimo Vas da nas kontktirate na telefon +381603548437.

Opis

Creatine Monohydrate predstavlja najefikasniji preparat na tržistu, njegov efekat se može primetiti već nakon prve nedelje korišćenja, a to je povecanje mišićne mase, povećanje snage kao i brži oporavak organizma.
Zbog svoje efekasnosti on je jedan od najprodavanijih preparata na tržistu na kojem trenutno postoji veliki broj različitih brendova kreatina koji koriste sirovine nižeg kvaliteta po naravno mnogo nižim cenama. To je velika zamka jer se takav kreatin loše absorbuje, sadrzi veću koncentraciju kreatinina, dicijandiamida kao i dihidrotriazina.
All Stars koristi kao sirovinu 100% čist kreatin nemačkog porekla (sve bolje firme koriste samo nemački kreatin) koji se odlikuje visokim kvalitetom bez prisustva nečistoća: kreatinina, dicijandiamida, dihidrotriazina (što potvrdjuje HPLC metoda kontrole).
All Stars-ov Kreatin je u vidu mikronizovanog praha (veoma sitne čestice) što osigurava odličnu rastvorljivost i potpunu absorpciju iz digestivnog trakta (tankog creva) u krvotok, a krvotokom do mišića gde se pretvara u kreatin- fosfat.
Rezultat je veća mišićna masa, brzi oporavak, izbegavanje bilo kakvih stomačnih tegoba (koje mogu biti rezultat lošeg kvaliteta kreatina) i što je najbitnije očuvanje zdravlja organizma.
O kreatinu:
Kreatin je visoko energetsko jedinjenje i predstavlja nejneposredniji put obnove ATP-a (adenozin tri fosfat) u organizmu što obezbeđuje veoma brz oporavak već u toku samog treninga.
On predstavlja osmonski aktivnu supstancu, tj „vezuje vodu" u mišićima, što stvara idealne uslove za ubrzanu sintezu amino kiselina, tj. izgradnju mišica.
Već nakon nekoliko nedelja stalne upotrebe kreatina zapaža se napredak u snazi i povećanje mišicne mase bez povećanja potkožnog masnog tkiva, odn. sala.
Kreatin povećeva mišićnu masu tako što omogucava vežbe visokog intenziteta i pravilnu hidrataciju ćelija mišićnog tkiva (bolji volumen mišića).
Kreatin se prirodno generiše (sinteza) u nasem telu iz triju amino kiselina: glicin, metionin i arginin, i ne predstavlja hormonski preparat („HEMIJU"). Svakodnevno se unosi putem hrane, međutim bilo koji sportista kao i rekreativac ne može uneti putem hrane dovoljnu količinu kreatina pa se stoga preporučuje upotreba viskoko kvalitetnih dodataka kreatina. Kreatin je idealan za vežbe i sportove koji zahtevaju eksplozivnu snagu (dizanje tegova, bodybuilding, vaterpolo, veslanje itd.) jer obezbedjuje trenutnu anaerobnu energiju (obnavlja istrošeni ATP bez prisustva kiseonika).
Takodje je namenjen svim rekreativcima koji žele da povećaju mišićnu masu, snagu i izdržljivost. Pakovanje od 600 g.

Sastav za količinu od 5 g:

  • Kreatin Monohidrat 5 g

Način upotrebe:

Prvih pet do sedam dana (faza punjenja) koristiti 20 grama dnevno (sedam puta po 3 grama ili 4 puta po 5 g). U fazi održavanja koristiti 3 do 5 grama dva puta dnevno . Razmutiti sa 200 ml vode (uz dodatak dekstroze) ili soka (nikako ne koristiti kisele sokove). Nakon šest nedelja napraviti pauzu od minimum dve nedelje. Izbegavati veće količine kofeina (kafa, energetski napitci, coca-cola...) jer kofein deluje diuretski. Kreatin se koristi uz proste ugljene hidrate (dekstroza) jer insulin koji se luči kao posledica unosa šećera vrši transport kreatina do mišića. S obzirom da predstavlja supstancu koja veoma brzo reaguje (nepostojana je), nakon što se umuti u vodi najbolje ga je odmah popiti i ne dozvoliti da stoji u tečnosti jer može doći do njegove degradacije i gubitka efekta.

Video

Za ovaj proizvod ne postoji video.

Komentari

Ostavite Vaš komentar.