All Stars - MAG 250 Liquid 18 ampula

2.200,00 RSD
- +

Opširnije

*Ovaj proizvod je dostupan preko Internet prodavnice.

Poštovani, ukoliko imate problema oko poručivanja na našem sajtu, molimo Vas da nas kontktirate na telefon +381603548437.

Opis

Magnezijum je mineral koji je uključen u preko 300 reakcijau organizmu. Važan je za sve organe, a naročito za pravilan rad srca, mišića, bubrega, izgradnju zuba i kostiju. Primenjuje se pri lečenju srčanih oboljenja, grčeva i slabosti mišića, zatvora, alkoholizma, dijabetesa, astme, hroničnog umora, osteoporoze, migrenskih glavobolja, PMS-a…     

Magnezijum ima veoma važnu ulogu u vezivanju kalcijuma za kosti i u opuštanju mišića. Takođe učestvuje u regulisanju srčanog ritma i snižavanju nivoa holesterola. Ovaj oligoelement reguliše rad creva, naročitu u slučaju opstipacije. Kod trudnica, on smanjuje opasnost od spontanog pobačaja i prevremenog porođaja.

Preporučena dnevna doza je 6 mg po kilogramu telesne težine, ali nju treba povećati u periodu rasta, trudnoće i dojenja ili ako se intenzivno bavite nekom fizičkom aktivnošću. Kod mladih, nedostatak magnezijuma može izazvati nestabilnost karaktera i preteranu uznemirenost. Za sportiste, on je stimulativno sredstvo koje se izlučuje znojem. Organizam starijih osoba ga teže apsorbuje. Pakovanje od 18 ampula.

Sastav za količinu od 1 ampule:

  • Energetska vrednost 17 kcal
  • Ukupno ugljenih hidrata 2,6 g
  • Masti <0,1 g
  • Proteini <0,1 g
  • Magnezijum 250 mg
  • Vitamin C 120 mg

Način upotrebe:

Uzimajte 1 ampulu MAG 250 Liquid-a dnevno, najbolje neposredno pre, ili posle treninga.

Video

Za ovaj proizvod ne postoji video.

Komentari

Ostavite Vaš komentar.