All Stars - HY-Pro Bar 100 g

Šifra:
400,00 RSD
- +

Opširnije

*Ovaj proizvod je dostupan preko Internet prodavnice.

Poštovani, ukoliko imate problema oko poručivanja na našem sajtu, molimo Vas da nas kontktirate na telefon +381603548437.

Opis

HY-PRO Bar sadrži 30% visoko kvalitetnih proteina, 50% lako svarljivih ugljenih hidrata i 10% masti biljnog porekla; sa nutricionističkog aspekta ovo je idealno izbalansiran odnos hranljivih materija u jednom obroku.
Za većinu ljudi koji nemaju vremena za pripremu kvalitetnog obroka; jer žure na posao, sastanke, po ceo dan su na terenu...HY-PRO Bar predstavlja najbolji izbor kao obrok za poneti. Pored pravilno izbalansiranog sastava HY-PRO Bar se izdvaja u odnosu na ponudu svojim fantasticnim ukusom - ni jedna proteinska štanglica nema tako dobar ukus kao HY-PRO Bar
Namenjen je svim ljudima koji žele kvalitetan, a ukusan obrok u svojoj ishrani. Posebno je dobar za svakog profesionalnog sportistu i rekreativca koji ima povećane energetske potrebe i to kao obrok pre ili nakon treninga, a u periodu pauze između obroka kao dopuna ishrani. 
Dobar je i za osobe koje obožavaju slatkiše a imaju probleme sa gojaznošću, jer pomocu HY-PRO Bar-a će u svoj organizam uneti pravilno izbalansiran obrok koji po ukusu uopšte ne zaostaje za najukusnijim slatkišima. Pakovanje od 100 g.

Sastav za količinu od 100 g:

  • Energetska vrednost 385 kcal
  • Ukupno ugljenih hidrata 46 g
  • Masti 9 g
  • Proteini 30 g

Način upotrebe:

Preporučuje se, bilo kad u toku dana, pojesti 1 – 2 štanglice HY-PRO Bar-a. Za osobe koje nemaju vremena da doručkuju ovo je idealan doručak.
Odličan je obrok pre treninga jer će dati vašem organizmu neophodnu energiju za trening, takođe je i dobar obrok nakon treninga jer će vaše mišiće snabdeti dovoljnom količinom visoko vrednih proteina i enregijom koja je neophodna da se ti proteini ugrade u mišić.
Osobama na redukcionoj dijeti se savetuje da podele proteinsku štanglicu na dva jednaka dela (kao prepodnevnu i popodnevnu užinu) ili da zamene jedan kompletan obrok sa celom štanglicom.

Video

Za ovaj proizvod ne postoji video.

Komentari

Ostavite Vaš komentar.