All Stars - Muscle Protein Bar 80 g

400,00 RSD
- +

Opširnije

*Ovaj proizvod je dostupan preko Internet prodavnice.

Poštovani, ukoliko imate problema oko poručivanja na našem sajtu, molimo Vas da nas kontktirate na telefon +381603548437.

Opis

Muscle Protein Bar sadrži 34% visoko kvalitetnih proteina, 50% lako svarljivih ugljenih hidrata i 10% masti biljnog porekla; sa nutricionističkog aspekta ovo je idealno izbalansiran odnos hranljivih materija u jednom obroku.
Za većinu ljudi koji nemaju vremena za pripremu kvalitetnog obroka; jer žure na posao, sastanke, po ceo dan su na terenu... Muscle Protein Bar predstavlja najbolji izbor kao obrok za poneti. Pored pravilno izbalansiranog sastava Muscle Protein Bar se izdvaja u odnosu na ponudu svojim fantasticnim ukusom - ni jedna proteinska štanglica nema tako dobar ukus kao Muscle Protein Bar.
Namenjen je svim ljudima koji žele kvalitetan, a ukusan obrok u svojoj ishrani. Posebno je dobar za svakog profesionalnog sportistu i rekreativca koji ima povećane energetske potrebe i to kao obrok pre ili nakon treninga, a u periodu pauze između obroka kao dopuna ishrani. 
Dobar je i za osobe koje obožavaju slatkiše a imaju probleme sa gojaznošću, jer pomocu Muscle Protein Bar-a će u svoj organizam uneti pravilno izbalansiran obrok koji po ukusu uopšte ne zaostaje za najukusnijim slatkišima. Pakovanje od 80 g.

Sastav za količinu od 80 g:

  • Energetska vrednost 336 kcal
  • Proteini 27 g
  • Ugljeni-hidrati 26 g
  • Šećeri 21 g
  • Masti 13 g
  • Zasićene masti 4,8 g
  • Dijetetna vlakna 4,8 g
  • Natrijum 0,1 g

Način upotrebe:

Preporučuje se, bilo kad u toku dana, pojesti 1 – 2 štanglice Muscle Protein Bar-a. Za osobe koje nemaju vremena da doručkuju ovo je idealan doručak.
Odličan je obrok pre treninga jer će dati vašem organizmu neophodnu energiju za trening, takođe je i dobar obrok nakon treninga jer će vaše mišiće snabdeti dovoljnom količinom visoko vrednih proteina i enregijom koja je neophodna da se ti proteini ugrade u mišić.
Osobama na redukcionoj dijeti se savetuje da podele proteinsku štanglicu na dva jednaka dela (kao prepodnevnu i popodnevnu užinu) ili da zamene jedan kompletan obrok sa celom štanglicom.

Video

Za ovaj proizvod ne postoji video.

Komentari

Ostavite Vaš komentar.