All Stars - Real-Pro Bar 50 g

Šifra:
260,00 RSD
- +

Opširnije

*Ovaj proizvod je dostupan preko Internet prodavnice.

Poštovani, ukoliko imate problema oko poručivanja na našem sajtu, molimo Vas da nas kontktirate na telefon +381603548437.

Opis

Real-Pro Bar sadrži 42% visoko kvalitetnih proteina, 30% lako svarljivih ugljenih hidrata i 10% masti biljnog porekla; sa nutricionističkog aspekta ovo je idealno izbalansiran odnos hranljivih materija u jednom obroku. Za većinu ljudi koji nemaju vremena za pripremu kvalitetnog obroka; jer žure na posao, sastanke, po ceo dan su na terenu...Real-Pro Bar predstavlja najbolji izbor kao obrok za poneti. Pored pravilno izbalansiranog sastava Real-Pro Bar se izdvaja u odnosu na ponudu svojim fantasticnim ukusom - ni jedna proteinska štanglica nema tako dobar ukus kao Real-Pro Bar. Namenjen je svim ljudima koji žele kvalitetan, a ukusan obrok u svojoj ishrani. Posebno je dobar za svakog profesionalnog sportistu i rekreativca koji ima povećane energetske potrebe i to kao obrok pre ili nakon treninga, a u periodu pauze između obroka kao dopuna ishrani. 
Dobar je i za osobe koje obožavaju slatkiše a imaju probleme sa gojaznošću, jer pomocu Real-Pro Bar-a će u svoj organizam uneti pravilno izbalansiran obrok koji po ukusu uopšte ne zaostaje za najukusnijim slatkišima. Idealan za dijete jer sadrzi samo 1,8g secera.
All Stars je proizveo Real-Pro Bar u 9 fantastičnih ukusa tako da će svako sebi naći odgovarajući ukus i uživati u njemu. Pakovanje od 50 g.
 

Sastav za količinu od 50 g:

  • Energetska vrednost 174 kcal
  • Proteini 21 g
  • Ugljeni-hidrati 16 g
  • Šećeri 1.8 g
  • Masti 5 g
  • Zasićene masti 3 g
  • Dijetelna vlakna 1,4 g
  • Natrijum 0,05 g

Način upotrebe:

Preporučuje se, bilo kad u toku dana, pojesti 1 – 2 štanglice Real-Pro Bar Bar-a. Za osobe koje nemaju vremena da doručkuju ovo je idealan doručak.
Odličan je obrok pre treninga jer će dati vašem organizmu neophodnu energiju za trening, takođe je i dobar obrok nakon treninga jer će vaše mišiće snabdeti dovoljnom količinom visoko vrednih proteina i enregijom koja je neophodna da se ti proteini ugrade u mišić.

Video

Za ovaj proizvod ne postoji video.

Komentari

Ostavite Vaš komentar.