All Stars - Muscle Shake 500 ml

Šifra:
450,00 RSD
- +

Opširnije

*Ovaj proizvod je dostupan preko Internet prodavnice.

Poštovani, ukoliko imate problema oko poručivanja na našem sajtu, molimo Vas da nas kontktirate na telefon +381603548437.

Opis

All Stars je lansirao na tržište jedan od najpravilnije izbalansiranih, već pripremljenih napitaka, tzv. RTD (ready to drink) napitak - Muscle Shake. 
Ovaj napitak sadrži čak 40 g proteina visoke biološke vrednosti i 25 g brzo absorbujućih ugljenih hidrata (oni će omogućiti da se svaki gram proteina ugradi u mišić a ne da se sagori kao energija). Praktično je bez ijednog grama masti, a ima prisutne sve neophodne vitamine za pravilan metabolizam hranljivih materija. U njima će uživati i najveći sladokusci. 
Namenjen je svima koji nemaju vremena da spreme kvalitetan obrok a žele da uživaju u fantastičnom ukusu, a da pritom unesu sve nutrijente koji su neophodni za očuvanje zdravlja i pravilan razvoj mišićne mase uz redukciju potkožnog masnog tkiva (sala). Pakovanje od 500 ml.

Sastav za količinu od 500 ml:

  • Energetska vrednost 280 kcal
  • Ukupno ugljenih hidrata 25 g
  • Masti 2 g
  • Proteini 40 g
  • Zasićene masti 1.5 g

Način upotrebe:

U zavisnosti od telesne težine i stepena aktivnosti preporučuje se 1 -2 flašice napitka dnevno. Može se uzimati bilo kad u toku dana, kao zamena za obrok ili kao dopuna ishrani za osobe koje žele da povecaju svoju mišićnu masu.
Najbolje je koristiti ga 2 sata pre treninga ili odmah nakon treninga. Sa obzirom na to da je u tečnom stanju, lako je svarljiv i brže se absorbuje. Ovo je vaoma bitno za sve sportiste i rekreativce čiji je organizam već iscrpljen od treninga.
Takođe se može podeliti na dva jednaka obroka koja se moraju iskoristiti u toku jednog dana.

Video

Za ovaj proizvod ne postoji video.

Komentari

Ostavite Vaš komentar.